Programi i plotë për ditën e hënë

ORARI   Programet
00:00     LAJME
00:30     PIXEL 
01:00     LAJME
01:30     ALBUM
02:00     LAJME
02:30     SHTEGTIM
03:00     LAJME
03:30     VOX REPORT
03:45     WORLD REPORT
04:00     LAJME
04:30     ALBUM
04:40     PIXEL
05:00     LAJME
05:30     VOX REPORT
05:45     WORLD REPORT
06:00     LAJME
06:30     PIXELHIT ALBANIA
07:00     SHTYPI DHE JU
08:00     LAJME + MOTI(LIVE)
08:15     GOODMORNING FITNESS
08:30     RREZE DIELLI(LIVE)
09:00     LAJME(LIVE)
09:10     RREZE DIELLI(LIVE)
10:00     LAJME(LIVE)
10:20     RREZE DIELLI(LIVE)
11:00     LAJME(LIVE)
11:10     RREZE DIELLI(LIVE)
12:00     LAJME(LIVE)
12:30     PIXEL
12:45     WORLD REPORT
13:00     LAJME(LIVE)
13:30     VOX REPORT
13:50     THUMB NITRO
14:00     LAJME(LIVE)
14:30     I FTUAR NE STUDIO
15:00     LAJME(LIVE)
15:30     SHTEGTIM
16:00     LAJME(LIVE)
16:30     VOX REPORT
16:50     ALBUM
17:00     LAJME(LIVE)
17:30     DA SARA
18:00     LAJME(LIVE)
18:30     TETE A TETE
19:00     LAJME(LIVE)
19:30     WORLD REPORT
19:45     VOX REPORT
20:00     LAJME(LIVE)
20:30     PIXEL
20:50     THUMB NITRO
21:00     5 PYETJET NGA BABARAMO
22:00     LAJME
22:15     AIRPORT SPORT(LIVE)

Programi i plotë për ditën e martë

ORARI   Programet
00:00     LAJME
00:30     5 PYETJET NGA BABARAMO
01:30     TETE A TETE RTS
02:00     LAJME
02:30     AIRPORT SPORT
04:15     LAJME
04:45     WORLD REPORT
05:00     LAJME
05:30     PIXEL
06:00     LAJME
06:30     WORLD REPORT
06:50     BLOB REPORT
07:00     SHTYPI DHE JU
08:00     LAJME + MOTI(LIVE)
08:15     GOODMORNING FITNESS
08:30     RREZE DIELLI(LIVE)
09:00     LAJME(LIVE)
09:10     RREZE DIELLI(LIVE)
10:00     LAJME(LIVE)
10:20     RREZE DIELLI(LIVE)
11:00     LAJME(LIVE)
11:10     RREZE DIELLI(LIVE)
12:00     LAJME(LIVE)
12:30     SHTEGTIM
12:50     THASHETHEM
13:00     LAJME(LIVE)
13:30     VOX REPORT
13:45     WORLD REPORT
14:00     LAJME(LIVE)
14:30     5 PYETJET NGA BABARAMO
15:00     FLASH INFORMATIV(LIVE)
15:05     5 PYETJET NGA BABARAMO
15:40     PIXEL
16:00     LAJME(LIVE)
16:30     VOX REPORT
16:50     WORLD REPORT
17:00     LAJME(LIVE)
17:25     DA SARA
18:00     LAJME(LIVE)
18:30     TETE A TETE(LIVE)
19:00     LAJME(LIVE)
19:30     WORLD REPORT
19:45     BLOB REPORT
20:00     LAJME(LIVE)
20:30     URBANIKA (LIVE)
22:00     LAJME(LIVE)
22:30     AIRPORT EKONOMI
22:45     BLOB REPORT
23:00     LAJME(LIVE)
23:15     VOX REPORT
23:50     WORLD REPORT

Programi i plotë për ditën e mërkurë

ORARI   Programet
00:00     LAJME
00:30     URBANIKA
02:00     LAJME
02:30     AIRPORT SPORT
03:50     WORLD REPORT
04:00     LAJME
04:30     SHTEGTIM
04:45     WORLD REPORT
05:00     LAJME
05:30     ALBUM
06:00     LAJME
06:30     WORLD REPORT
06:50     BLOB REPORT
07:00     SHTYPI DHE JU
08:00     LAJME + MOTI(LIVE)
08:15     GOODMORNING FITNESS
08:30     RREZE DIELLI(LIVE)
09:00     LAJME(LIVE)
09:10     RREZE DIELLI(LIVE)
10:00     LAJME(LIVE)
10:20     RREZE DIELLI(LIVE)
11:00     LAJME(LIVE)
11:10     RREZE DIELLI(LIVE)
12:00     LAJME(LIVE)
12:30     I FTUAR NE STUDIO / PIXEL
12:45     BLOB REPORT
13:00     LAJME(LIVE)
13:30     VOX REPORT
13:50     THUMB NITRO
14:00     LAJME(LIVE)
14:30     URBANIKA pjesa 1
15:00     FLASH INFORMATIV(LIVE)
15:05     URBANIKA pjesa 2 + 3
16:00     LAJME(LIVE)
16:30     VOX REPORT
16:50     PIXEL
17:00     LAJME(LIVE)
17:30     ALBUM
18:00     LAJME(LIVE)
18:30     TETE A TETE(LIVE)
19:00     LAJME(LIVE)
19:30     WORLD REPORT
19:45     BLOB REPORT
20:00     LAJME(LIVE)
20:30     URBANIKA
22:00     LAJME
22:30     KASKETA PREMIER

Programi i plotë për ditën e enjte

ORARI   Programet
00:00     LAJME
00:30     URBANIKA
02:00     LAJME
02:30     WORLD REPORT
03:30     PIXEL
04:00     LAJME
04:30     NITRO TIME
05:30     VOX REPORT
05:45     ALBUM
06:00     LAJME
06:30     WORLD REPORT
06:50     THUMB NITRO
07:00     SHTYPI DHE JU
08:00     LAJME + MOTI(LIVE)
08:15     GOODMORNING FITNESS
08:30     RREZE DIELLI(LIVE)
09:00     LAJME(LIVE)
09:10     RREZE DIELLI(LIVE)
10:00     LAJME(LIVE)
10:20     RREZE DIELLI(LIVE)
11:00     LAJME(LIVE)
11:10     RREZE DIELLI(LIVE)
12:00     LAJME(LIVE)
12:30     PIXEL
13:00     LAJME(LIVE)
13:30     VOX REPORT
13:50     THUMB NITRO
14:00     LAJME(LIVE)
14:30     URBANIKA 1(LIVE)
15:00     FLASH INFORMATIV(LIVE)
15:05     URBANIKA 2+3(LIVE)
16:00     LAJME(LIVE)
16:30     SHTEGTIM PREMIERE
17:00     LAJME(LIVE)
17:15     NITRO TIME
18:00     LAJME(LIVE)
18:30     TETE A TETE(LIVE)
19:00     LAJME(LIVE)
19:30     WORLD REPORT
19:45     VOX REPORT
20:00     LAJME(LIVE)
20:30     URBANIKA
22:00     LAJME(LIVE)
22:15     AIRPORT ERJONA RUSI PREMIERE
23:50     WORLD REPORT

Programi i plotë për ditën e premte

ORARI   Programet
00:00     LAJME(LIVE)
00:30     URBANIKA
02:00     LAJME
02:30     KASKETA SHOW RTS
03:45     WORLD REPORT
04:00     LAJME
04:30     NITRO TIME
05:00     LAJME
05:30     ALBUM
06:00     LAJME
06:30     VOX REPORT
06:50     THUMB NITRO
07:00     SHTYPI DHE JU
08:00     LAJME + MOTI(LIVE)
08:15     GOODMORNING FITNESS
08:30     RREZE DIELLI(LIVE)
09:00     LAJME(LIVE)
09:10     RREZE DIELLI(LIVE)
10:00     LAJME(LIVE)
10:20     RREZE DIELLI(LIVE)
11:00     LAJME(LIVE)
11:10     RREZE DIELLI(LIVE)
12:00     LAJME(LIVE)
12:30     SHTEGTIM
13:00     LAJME(LIVE)
13:30     VOX REPORT
13:50     WORLD NITRO
14:00     LAJME(LIVE)
14:30     URBANIKA 1(LIVE)
15:00     FLASH INFORMATIV(LIVE)
15:05     URBANIKA 2 + 3
16:00     LAJME(LIVE)
16:30     FOX REPORT
17:00     LAJME(LIVE)
17:15     NITRO TIME
18:00     LAJME(LIVE)
18:30     TETE A TETE(LIVE)
18:45     PIXEL
19:00     LAJME(LIVE)
19:30     WORLD REPORT
19:45     VOX REPORT
20:00     LAJME(LIVE)
20:30     URBANIKA(LIVE)
22:00     LAJME(LIVE)
22:30     AIRPORT ERJONA RUSI
22:40     VOX REPORT
23:50     WORLD REPORT

Programi i plotë për ditën e shtunë

ORARI   Programet
00:00     LAJME
00:30     URBANIKA
02:00     LAJME
02:30     PIXEL
03:00     LAJME(LIVE)
03:30     WORLD REPORT
03:45     VOX REPORT
04:00     LAJME
04:30     ALBUM
05:00     LAJME
05:30     PIXEL
05:50     BLOB REPORT
06:00     LAJME
06:30     PIXELHIT ALBANIA
07:00     SHTYPI DHE JU
08:00     LAJME + MOTI(LIVE)
08:15     GOODMORNING FITNESS
08:30     RREZE DIELLI
09:00     LAJME(LIVE)
09:10     RREZE DIELLI
10:00     LAJME(LIVE)
10:20     RREZE DIELLI
11:00     LAJME(LIVE)
11:10     RREZE DIELLI
12:00     LAJME(LIVE)
12:30     PIXEL
12:45     WORLD REPORT
13:00     LAJME(LIVE)
13:30     VOX REPORT
13:50     WORLD REPORT
14:00     LAJME(LIVE)
14:30     URBANIKA PJESA 1
15:00     FLASH INFORMATIV(LIVE)
15:05     URBANIKA PJESA 2+3
16:00     LAJME(LIVE)
16:30     SHTEGTIM
17:00     LAJME(LIVE)
17:30     PIXELHIT ALBANIA
18:00     LAJME(LIVE)
18:30     TETE A TETE(LIVE)
18:50     THUMB NITRO
19:00     LAJME(LIVE)
19:30     WORLD REPORT
19:45     VOX REPORT
20:00     LAJME(LIVE)
20:30     WORLD REPORT
20:45     PIXEL
21:00     LAJME(LIVE)
21:30     VOX REPORT
21:45     WORLD REPORT
22:00     LAJME(LIVE)
22:30     KASKETA SHOW PREMIERE(LIVE)

Programi i plotë për ditën e dielë

ORARI   Programet
00:00     LAJME(LIVE)
00:30     VOX REPORT
01:30     KASKETA
02:00     LAJME(LIVE)
02:30     SHTEGTIM
03:00     LAJME(LIVE)
03:30     PIXELHIT ALBANIA
04:00     LAJME(LIVE)
04:30     WORLD REPORT
05:00     LAJME(LIVE)
05:30     PIXEL
05:45     ALBUM
06:00     LAJME(LIVE)
06:30     PIXELHIT ALBANIA
07:00     LAJME(LIVE)
07:15     PRESS REPORT(LIVE)
07:30     VOX REPORT
07:45     WORLD NITRO 
08:00     LAJME(LIVE)
08:15     GOODMORNING FITNESS
08:30     RREZE DIELLI)
09:00     LAJME(LIVE)
09:10     RREZE DIELLI
10:00     LAJME(LIVE)
10:20     RREZE DIELLI
11:00     LAJME(LIVE)
11:10     RREZE DIELLI
12:00     LAJME(LIVE)
12:30     AIRPORT ERJONA RUSI (RTS)
14:00     LAJME + MOTI(LIVE)
14:30     URBANIKA PJESA 1
15:00     FLASH INFORMATIV(LIVE)
15:05     URBANIKA PJESA 2+3
16:00     LAJME(LIVE)
16:30     WEEK REPORT
16:45     WORLD REPORT
17:00     LAJME(LIVE)
17:30     VOX REPORT
17:45     BLOB REPORT
18:00     LAJME(LIVE)
18:30     PIXEL
19:00     LAJME(LIVE)
19:30     ALBUM
20:00     LAJME(LIVE)
20:30     WEEK REPORT
20:50     BLOB REPORT
21:00     LAJME(LIVE)
21:30     PIXEL
22:00     LAJME
22:30     KASKETA SHOW RTS