Facebook
Tweet
LinkedIn
Google +
 • 24 ORE LAJME

  Televizioni A1Report është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Me një staf dinamik dhe të kualifikuar ofron 24 orë ngjarjet më të shpejta nga Shqipëria, Ballkani dhe Bota...

  LEXO TE PLOTE
 • 5 PYETJET NGA BABARAMO

  Eshtë emisioni politik në Shqiperi, ku marrin pjesë të gjithë përfaqësuesit kryesor të politikës. Emision i cili pasqyrohet në të gjithë shtypin e shkruar duke trajtuar tema të ndryshme, që prekin situatën aktuale...

  LEXO TE PLOTE
 • RREZE DIELLI

  Një emision që i dedikohet plotësisht konsumatorëve. Emisioni ofron këshillat e duhura për të zgjedhur produktin e saktë ushqimor, sugjerime për teknologjinë e fundit, pajisjet elektroshtëpiake, këshilla për shëndetin dhe bukurinë...

  LEXO TE PLOTE
 • SHTEGTIM

  "Shtegtim", janë mbresa të udhëtimeve të gazetarit Ilir Mati, në natyrën dhe kulturën e Shqipërisë. Mati udhëton dhe me kamerën e tij, fikson pamje të natyrës, të monumenteve të natyrës shqiptare dhe kulturës të vendit të shqipeve...

  LEXO TE PLOTE
 • PIXEL

  “Pixel", është një emision unik në llojin e tij në Shqipëri. Me një stil të veçantë dhe me energji pozitive në atë që ai përcjell te teleshikuesit. Video të mrekullueshme, të veçanta, që ecin në kohë dhe që ne arrijmë t'i shikojmë në pak minuta..

  LEXO TE PLOTE

KUSH JEMI NE?!

Televizioni A1Report është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Me një staf dinamik dhe të kualifikuar ofron 24 orë ngjarjet më të shpejta nga Shqipëria, Ballkani dhe Bota. Emisione të përditshme Live drejtohen nga prezantues shumë të njohur e të dashur për teleshikuesin shqiptar. Drejtor i Televizionit eshte gazetari i mirënjohur Ilir Babaramo, i cili është moderator dhe i emisionit prestigjoz politik “5 pyetje nga Babaramo”.

Që në mëngjes televizioni starton me emisionin Rreze Dielli me zonjën Tefta dhe Eneida Xhelilin, "da'SARA" , “Pixel”,"Shtegtim", "Njerezit" etj.. Në një kohë rekord, A1Report shënon sot një programacion shumë të larmishëm dhe dinamik. Shtrirja e A1Report është kombëtare përmes analogut tokësor, dixhitalit tokësor (Digitalb), transmetim në satelit, në web dhe në 70 paketa televizive kabllore në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi.

Falë shpërndarjes satelitore shihet në të gjithë Europën. Studio qendrore e televizionit ndodhet në qendër të Tiranës, vetëm pak metra larg Hotel Sheraton dhe është konceptuar sipas sistemeve më moderne të teknologjisë dixhitale High Definition. Televizioni ka gjithashtu dhe tre studio të tjera me një sipërfaqe prej 1000 metra katrorë, ku zhvillohen emisionet e përditshme dhe të përjavshme